Geen schaken bij BSV Bennekom

Er zijn tenminste tot en met 31 mei 2020 geen schaakwedstrijden in De Commanderij. Ook alle bridgers en de klaverjassers houden de kaarten in de tas. De Heidelopers houden ook alles op slot.

Aan de leden van BSV Bennekom

Beste allen,

Zie onderstaande bericht van de KNSB.

Geldt dus ook voor BSV en wel: geen interne competitie t/m 6 april 2020, KNSB externe BSV Bennekom zaterdag 28 maart 2020 afgelast en externe regio SOS 2020 viertallen Rhenense SC 1 – BSV Bennekom 2, alsmede SV de Sleutelzet 2 – BSV Bennekom 1 afgelast. Er worden nieuwe speeldatums vastgesteld door KNSB en SOS.

 Brief van KNSB: Aan de schaakverenigingen

t.a.v. de voorzitters, secretarissen, jeugdleiders en contactpersonen

Geacht bestuur,

Gisteren, zondag 15 maart, heeft de overheid strengere maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus. Alle sportclubs dienen tot en met 6 april a.s. te sluiten. Wat eerst een advies was, is nu een verplichting geworden. Dat betekent dat alle activiteiten van uw club tot en met 6 april afgelast dienen te worden. .

Wij hebben de regionale bonden gevraagd hun competities en toernooien ook tot en met 6 31 maart af te gelasten.

De kans bestaat dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM  zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. De KNSB ondersteunt deze doelstelling, net als NOC*NSF en andere sportbonden. Bij eventueel noodzakelijk nieuw te nemen maatregelen laat de KNSB zich adviseren door het RIVM en NOC*NSF. Wij zullen u daar dan over informeren.

Met vriendelijke groet,

Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Dharma Tjiam

Directeur

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsoren
Schaakprobleem
2700chess.com for more details and full list
Polls
Categorieen
Archief