Tweekamp plaats tussen IGM Jan Timman en IM Sander van Eijk

Nieuwtjes, partijen uit de schaakwereld die je graag wil delen

Tweekamp plaats tussen IGM Jan Timman en IM Sander van Eijk

Berichtdoor kreeft58 » zo 20 nov 2011, 03:25

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 december 2011 vindt een schaaktweekamp plaats tussen IGM Jan Timman en IM Sander van Eijk in de openbare bibliotheek in Wageningen. Op vrijdag 2 december wordt een reguliere partij en een rapidpartij gespeeld. De reguliere partij wordt gespeeld van 14.00 uur tot uiterlijk 19.00 uur en de rapidpartij vanaf 20.00 uur. Op zaterdag 3 december wordt de reguliere partij gespeeld van 11.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur en de rapidpartij vanaf 16.30 uur. De prijsuitreiking is om 17.30 uur. De arbiter van de tweekamp is Nico Bosman.

De partijen zullen worden gespeeld in de zogenaamde “vissenkom” op de eerste verdieping van de bibliotheek, waardoor de spelers goed zichtbaar zijn voor het winkelend publiek in de Hoogstraat.

De partijen worden becommentarieerd door IM Yochan Afek (vrijdag) en door Bert Torn (zaterdag) op de begane grond van de bibliotheek. Tevens zal de tweekamp live te volgen zijn via http://www.svwageningen.nl.

De toegang tot de bibliotheek en de tweekamp is gratis. Het adres is Stationsstraat 2, 6701 AM te Wageningen. De tweekamp is een initiatief van Schaakvereniging Wageningen, de Stichting Schaakpromotie Wageningen en het advocatenkantoor Van Lotringen & Goedings te Ede. Het is bedoeld als geschenk aan Sander van Eijk voor het behalen van zijn IM titel en ter ere van de zestigste verjaardag van GM Jan Timman in december. Beide spelers zijn lid van Schaakvereniging Wageningen.
kreeft58
BSV nestor
 
Berichten: 1748
Geregistreerd: vr 19 sep 2008, 20:20

Keer terug naar Schaaknieuws

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron