Pagina 1 van 1

Re: voetbal

BerichtGeplaatst: do 13 nov 2008, 15:29
door kreeft58
martien schreef:Tijd om het hier over voetbal te hebben. Ik ben van mening dat het Nederlandse bekervoetbal weer leuk en spannend is. Ajaks blameert zich tegen Volendam. Philps verliest terecht van Louis van Gaal. :mrgreen: Vitesse moet zich schamen, en zo is er van alles te melden. Pauwbase kom er maar in! ;)


Pauwbase heeft geen tijd voor het schaken, laat staan voor het voetbal ;)

Re: voetbal

BerichtGeplaatst: do 15 jan 2009, 11:51
door Mark
Dit bericht had ik dan niet verwacht van Generalissimo cq Martien. De inkopper richting Verbeek was als verstokte Feyenoorder logischer geweest :D

Re: voetbal

BerichtGeplaatst: vr 16 jan 2009, 12:34
door Mark
Volgens de media wel.... Persoonlijk zeg ik : 'Afblijven Mario ! Er is niemand die daar dit seizoen nog enige eer kan behalen'

Re: voetbal

BerichtGeplaatst: do 02 apr 2009, 10:48
door Mark
Zeg, wat is het hier stil !

Wat vonden we van Ollanda? Het eerste half uur gister was BIJZONDER indrukwekkend vond ik... Zaterdag viel ik half in slaap om eerlijk te zijn.

Re: voetbal

BerichtGeplaatst: vr 03 apr 2009, 09:11
door Mark
Daar is een oplossing voor ! Gewoon je breedbeeld verkeerd instellen, vallen precies de zijkantjes links en rechts eraf :mrgreen:

Re: voetbal

BerichtGeplaatst: do 28 mei 2009, 10:20
door Mark
Klopt, de potverdeling in de kroeg lag op 70-30 in het voordeel van Man U... Als gevolg daarvan was de rekening voor de Barca-aanhangers (waaronder ik) nauwelijks meer aanwezig :lol:

Overigens heb ik dat nooit helemaal begrepen waarom dat niet op een zondag gebeurde (of van mijn part zaterdag), aangezien dan toch al de meesten gewend zijn naar voetbal te kijken.

Re: voetbal

BerichtGeplaatst: do 28 mei 2009, 14:25
door kreeft58
Mark schreef:Klopt, de potverdeling in de kroeg lag op 70-30 in het voordeel van Man U... Als gevolg daarvan was de rekening voor de Barca-aanhangers (waaronder ik) nauwelijks meer aanwezig :lol:

Overigens heb ik dat nooit helemaal begrepen waarom dat niet op een zondag gebeurde (of van mijn part zaterdag), aangezien dan toch al de meesten gewend zijn naar voetbal te kijken.


Volgend jaar wordt de finale op zaterdagmidag afgewerkt!

Re: voetbal

BerichtGeplaatst: za 27 jun 2009, 14:13
door Mark
Dat zal wel, maar als je zag hoe ze van ZA wonnen dan kon het nog wel eens spannend worden.

Re: voetbal

BerichtGeplaatst: ma 29 jun 2009, 11:50
door Osito
Spannend was het inderdaad. Niet mijn voetbal overigens. Die Brazilianen hebben zoveel talent, maar in plaats van dominant voetbal, spelen ze vaak op de counter. Gelukkig konden ze die tactiek tegen de VS niet volhouden waardoor het een leuke wedstrijd werd. Geef mij dan maar Spanje. Overigens heeft Spanje nu 1x gewonnen. Vanaf het volgende toernooi gaan ze gewoon weer doen wat ze altijd doen. Als 1 van de favorieten starten en niet ver komen. Ik verwacht trouwens ook voor de verandering eens geen grote dingen van Brazilië.

Re: voetbal

BerichtGeplaatst: ma 29 jun 2009, 11:56
door Mark
Osito schreef:Spannend was het inderdaad. Niet mijn voetbal overigens. Die Brazilianen hebben zoveel talent, maar in plaats van dominant voetbal, spelen ze vaak op de counter. Gelukkig konden ze die tactiek tegen de VS niet volhouden waardoor het een leuke wedstrijd werd. Geef mij dan maar Spanje. Overigens heeft Spanje nu 1x gewonnen. Vanaf het volgende toernooi gaan ze gewoon weer doen wat ze altijd doen. Als 1 van de favorieten starten en niet ver komen. Ik verwacht trouwens ook voor de verandering eens geen grote dingen van Brazilië.


Zat ik er toch niet ver naast he ! Maar ze winnen natuurlijk wel he.... Al denk ik als het Brazilie - Kaka wordt, dat ze dan niet veel meer in te brengen hebben. Bij de spanjaarden ligt het inderdaad meer psychisch dan op voetbalgebied want dan kunnen de rest van de teams wel inpakken denk ik zo. Als die spanjaarden ooit een duitse mentaliteit aanleren dan komt de eerste 5 jaar er geen enkel team meer bij in de buurt