Unieke spaaractie C1000 Snetselaar

Allerlei verhalen die niets met schaken hebben te maken

Unieke spaaractie C1000 Snetselaar

Berichtdoor kreeft58 » vr 04 okt 2013, 14:40

Zoals eerder (zie Ga-zette van augustus 2013) vertelt, start C1000 Snetselaar binnenkort een hele leuke spaaractie met maar liefst tien (sport)verenigingen uit Bennekom. Ook onze vereniging doet hier aan mee! Vanaf 16 oktober tot en met 19 november kan iedereen namelijk sparen voor een Sportclubkaartet.

De deelnemende verenigingen zijn: VV Bennekom, korfbalvereniging DVO, zwemvereniging De Vrije Slag, schaakvereniging BSV, damvereniging BDV, wandelvereniging Heidelopers, muziekvereniging OBK, gymnastiekvereniging DOS Bennekom, tennisvereniging TV Keltenwoud en de Harslo Ruiters. Het sportclubkaartet is een combinatie van een kwartet met een kaartspel, met andere woorden, met dit sportclubkaartet kun je kaartspellen doen en je kunt er ook mee kwartetten.

Gedurende de actieperiode krijg je C1000 Snetselaar bij iedere 10 euro aan boodschappen een zakje met daarin twee speelkaarten. Om een kaartet extra snel bij elkaar te sparen worden ook nog eens gratis zakjes weggegeven bij speciale actieartikelen. Er zijn vier verschillende kaartspellen, in vier verschillende kleuren. De rode kaart is van VV Bennekom, groen voor DVO, paars is van DOS-, Heidelopers-;OBK en de Harslo ruiters en de blauwe kaarten zijn van de TV Keltenwoud-, Zwemvereniging de Vrije Slag-, BDV- en BSV.

Een kaartspel bestaat uit 52 speelkaarten, twee jokers en tevens 13 kwartetten. Iedereen kan zoveel sparen als hij wil. Dus niet alleen voor het ‘eigen’ kaartet, maar ook voor dat van de andere verenigingen. Op die manier kun je een complete set van vier verschillende kaartspellen bij elkaar sparen.

We denken dat het een geweldig leuke actie wordt, die nog niet eerder in Nederland op deze wijze aangeboden is.
kreeft58
BSV nestor
 
Berichten: 1748
Geregistreerd: vr 19 sep 2008, 20:20

Keer terug naar BSV Bar

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron