Pagina 1 van 1

Martin Markering wint toernooi in Ierland

BerichtGeplaatst: ma 25 nov 2013, 11:37
door kreeft58
Martin Markering heeft afgelopen weekeinde in Ierland het Kilkenny Major toernooi gewonnen. Hij scoorde in zes gewone partijen heel mooi 5 punten, bleef ongeslagen en heeft een aardige TPR. Die 5 punten haalde Jack Short ook, maar hij verloor in de eerste ronde. Martin scoorde beter met weerstandspunten en werd daardoor formeel eerste. Overigens kwamen Martin en Jack niet tegen elkaar uit. Of de prijs alleen bestond uit Ierse whisky, hebben we nog niet kunnen achterhalen! Niet dus! Het ging om aardig wat euries. Dat wordt een rondje op de club :D

Zie voor meer onderstaande linken:

http://www.icu.ie/articles/display.php?id=400

http://www.icu.ie/misc/games/sm/kilkenny2013/major/

Re: Martin Markering wint toernooi in Ierland

BerichtGeplaatst: ma 25 nov 2013, 15:57
door Pauwbase
kreeft58 schreef:Martin Markering heeft afgelopen weekeinde in Ierland het Kilkenny Major toernooi gewonnen. Hij scoorde in zes gewone partijen heel mooi 5 punten, bleef ongeslagen en heeft een aardige TPR. Die 5 punten haalde Jack Short ook, maar hij verloor in de eerste ronde. Martin scoorde beter met weerstandspunten en werd daardoor formeel eerste. Overigens kwamen Martin en Jack niet tegen elkaar uit. Of de prijs alleen bestond uit Ierse whisky, hebben we nog niet kunnen achterhalen!

Zie voor meer onderstaande linken:

http://www.icu.ie/articles/display.php?id=400

http://www.icu.ie/misc/games/sm/kilkenny2013/major/

Op weerstand, Martin zal zich intensief bemoeid hebben met de wedstrijdleiding :lol: Vind het wel wat overdreven om naar Ierland uit te wijken, zeker omdat mijn deelname aan het Kreeft toernooi vakkundig om zeep werd geholpen en ik toch niet mee kon doen voor de ratingprijzen. Zou het een aanslag zijn geweest? :shock: Het zat nogal diep bij hem... Maar gefeliciteerd, erg leuk! :)

Re: Martin Markering wint toernooi in Ierland

BerichtGeplaatst: ma 25 nov 2013, 19:20
door MartinM
En ik leef met je (auto) mee. Zelf geen schade hoop ik.
Was hard werken in Ierland. Vier partijen tot het gaatje. Alleen de laatste ronde was een makkie. Mijn tegenstander, die ook nog eerste kon worden, nam tot mijn grote verbazing remise aan na twee zetten. 's Avonds ook nog een remise tegen een Russiscge grootmeester (Baboerin) gevluggerd. Kortom een top schaakweekend met ook nog een beetje bier af en toe.