Spelers BSV Bennekom in Seniorentoernooi Dieren

Hier verslag over toernooien.

Spelers BSV Bennekom in Seniorentoernooi Dieren

Berichtdoor kreeft58 » za 23 jul 2016, 16:55

Luuk de Ruiter heeft seniorentoernooi in Dieren gewonnen. Hij kwam in de slotronde remise overeen met concurrent Jan Selten, die ook op 5,5 uit 7 eindigde. De Ruiter won op weerstandspunten en mag zich veteranenkampioen noemen.
In groep 1 kwamen Jan Wouters en Wim Thieme uit. Ron Flor won de eerste prijs met 4 uit 5. In de slotronde werd het remise tegen Audry Burer.
Voor Wouters was een vijfde plaats weggelegd. Onze jeugdleider won in de slotronde van Toon Mentink en kwam daardoor op 3 punten. In de voorlaatste ronde was Cor Vrouenraets nog te sterk. Beide andere duels eindigden in remise.
Thieme startte met 1,5 uit 2 goed. Daarna ging het minder. Drie keer op rij werd verloren. In de vijfde ronde was ook Jan Nagel, de oud-politicus, te sterk. Die was met een half punt rode lantaarndrager. Thieme eindigde met 1,5 punten als tiende.
Hans Gillet deed mee in groep 7. Hij kende een prima start met 1,5 uit 2. Daarna werd twee keer verloren. In de slotpartij werd remise gespeeld tegen Jan Bottema. De achtste plaats met 2 uit 5 is het resultaat.
kreeft58
BSV nestor
 
Berichten: 1748
Geregistreerd: vr 19 sep 2008, 20:20

Keer terug naar Toernooien

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 16 gasten

cron