Spelers BSV Bennekom in 'Open Veens' update

Alles op schaakgebied bij BSV

Spelers BSV Bennekom in 'Open Veens' update

Berichtdoor kreeft58 » vr 05 jun 2015, 12:36

Tal van spelers van BSV Bennekom nemen deel aan het Open Veens. Het toernooi wordt gespeeld op donderdagavonden tot en met 2 juli 2015. Het is goed bezet, zowel in kwaliteit als kwantiteit. En er zijn nog drie ronden te gaan! Joost Offringa leidt met vier uit vier en Hotze Tette Hofstra staat tweede met een half punt minder. De klapper zal het onderlinge duel worden tussen Joost en Hotze. Op de derde plaats staat Erik van den Dikkenberg met 3 uit 4. Hij won in ronde 4 van Benno van der Veen. Met eveneens 3 uit 4 is Dimitri Koudinov vierde.

Joost Offringa heeft in de vijfde ronde van Hotze Tette Hofstra gewonnen en leidt de dans met 5 uit 5. Erik van den Dikkenberg staat na zijn zege op Dimitri Koudinov tweede en heeft 1 punt minder. Hofstra is teruggevallen naar de derde plaats.

In de zesde ronde heeft koploper Joost Offringa gewonnen van Gunie du Chatinier. Hij kan, met nog één ronde te gaan, niet meer worden ingehaald en is dus winnaar van het Open Veens 2015. Hotze Tette Hofstra won van Arjen Loonstra en staat weer keurig tweede.Wel ruim achter Offringa. En dan was er de ''Bennekomse'' slag tussen Benno van der Veen en Noël Bovens. Door Benno werd dat potje gewonnen. Hij staat vierde. Ook Harry Verhoef voegde een punt toe aan zijn score. Hij heeft nu drie punten.

In de slotronde kwam Joost Offringa remise overeen met Erik van den Dikkenberg. Hij stond dus als winnaar van deze editie slechts één halfje af. Hotze Tette Hofstra won van Dimitri Koudinov en is ongedeelde tweede. Benno van der Veen klopte Philippe Friesen en deelt met Van den Dikkenberg de derde plaats. Ook een prima prestatie. Noël Bovens verloor van Chris Otto en Harry Verhoef kwam niet in actie.

Voor alle resultaten, zie deze link: http://veenendaalvsv.blogspot.de/
kreeft58
BSV nestor
 
Berichten: 1724
Geregistreerd: vr 19 sep 2008, 20:20

Re: Spelers BSV Bennekom in 'Open Veens' update

Berichtdoor kreeft58 » vr 03 jul 2015, 09:59

Zie laatste update
kreeft58
BSV nestor
 
Berichten: 1724
Geregistreerd: vr 19 sep 2008, 20:20


Keer terug naar BSV Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

cron