Rembrandt Bruil zoekt financiële steun voor uitzending

Rembrandt Bruil is sinds kort lid van BSV Bennekom. Hij zal bijna zeker het eerste team komend seizoen kunnen versterken. Rembrandt gaat in september naar het EK. Omdat de KNSB financieel niets bijdraagt, zoekt hij financiële steun. Van harte aanbevolen!

Hij stuurde het volgende bericht: Mijn naam is Rembrandt Bruil, ik ben 13 jaar oud en schaken is mijn grote passie. In april ben ik gedeeld eerste geworden van Nederland in de C-categorie (t/m 14 jaar). Hierdoor heb ik me gekwalificeerd voor het Europese Kampioenschap in Mamaia (Roemenië) van 4 tot en met 15 september a.s.

Steun

Er is nog een enorme hindernis te nemen, want ik moet alle kosten zelf betalen. Alles bij elkaar heb ik ruim € 2.300,= nodig. Vandaar dat ik op zoek ben naar mensen die me willen helpen om naar het EK te kunnen gaan. Daarbij kan ik iedere ondersteuning en elke bijdrage gebruiken. Natuurlijk wil ik als het kan iets teruggeven als teken van dank, bijvoorbeeld door het geven van een snelschaaksessie of een simultaansessie (tegen meerdere personen tegelijk schaken).

Als u mij zou willen helpen om naar de Europese Kampioenschappen te gaan, dan ben ik u bijzonder dankbaar. U kunt me rechtstreeks steunen via mijn bankrekening NL37RABO0178077712 t.n.v. R.A. Bruil te Elst.

Het zou fijn zijn als u mij wilt helpen! Alvast bedankt!

Groeten van Rembrandt

Rembrandt’s belangrijkste schaakprestaties van het afgelopen schaakseizoen:
•  Gedeeld eerste van Nederland t/m 14 jaar (tweede na barrage)
•  FIDE rating boven de 2060 punten
•   Nationale Talentstatus toegekend door KNSB voor het seizoen 2016-2017
•   Nationale Talentstatus behaald voor het komend seizoen 2017-2018
•   Koploper Sliedrechts Open Rapid Vakantietoernooi  http://www.schakendsliedrecht.nl/

Op het volgende filmpje kunt u mij zien spelen tijdens het Nederlands Kampioenschap in Assen tijdens mijn tweede barragewedstrijd:   https://www.youtube.com/watch?v=qMoxiQaFhDE&feature=youtu.be

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsoren
Schaakprobleem
2700chess.com for more details and full list
Polls
Categorieen
Archief