Afsluiting schaakseizoen van jeugd met prijsuitreiking

Nadat vorige week de examens werden afgelegd door de jeugd van schaakclub BSV Bennekom, werd op maandag 27 juni het schaakseizoen 2015-2016 afgesloten.

Dit ging gepaard met de uitreiking van de prijzen behaald in twee competities van het seizoen: de wintercompetitie (twee 10-kampen) en de voorjaarscompetitie (drie 6-kampen).

In groep 1 van de 10-kampen gingen de bekers naar Stan de Bruin, Micheal Issa en Arnold L├╝ckerath. De prijzen in groep 2 waren voor Willem Veldhuizen, Jezmar Roeten en Fidel Issa.

Prijswinnaars van de 6-kampen van het voorjaar ontvingen een medaille (goud, zilver en brons). In de eerste 6-kamp waren de prijzen voor Stan de Bruin, Maaike Gorissen en Johan Hoksbergen. In de tweede 6-kamp waren Tom Neijenhuis, Arnold L├╝ckerath en Fidel Issa de prijswinnaars en in de derde 6-kamp Maui Pracht, Laurens Meeuwsen en Jurre Zandstra.

Eigenlijk verdienden alle niet prijswinnaars ook een prijs voor hun enthousiaste inzet en hun bijdrage aan het schaakplezier in het afgelopen seizoen.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsoren
Schaakprobleem
2700chess.com for more details and full list
Polls
Categorieen
Archief