Powered by Max Banner Ads 

Bennekomse scholen strijden om schaaktitel

De Bennekomse Schaakvereniging BSV organiseert woensdag 23 januari 2013 het schaakkampioenschap voor schoolteams van de Bennekomse basisscholen. Het toernooi zal worden gehouden in denksportcentrum ‘’De Commanderij’’, Commandeursweg 44 in Bennekom van 13.30 tot 17.00 uur (zaal open vanaf 13.00 uur).

Een team bestaat uit vier leerlingen met begeleider (m/v). De begeleider kan een leerkracht of één van de ouders zijn. Inmiddels zijn er aanmeldingen binnen van de Alexanderschool en van De Wingerd.

Alle deelnemers krijgen een herinnering. Het winnende team krijgt de wisselbeker  voor een jaar mee en er zijn meer prijzen beschikbaar. De teams zullen zeven ronden spelen. De deelnemers krijgen 15 minuten per partij per persoon. Het winnende team plaatst zich voor de wedstrijden om het basisschoolschaakkampioenschap van de Oostelijke Schaakbond (OSBO) in maart 2013.

Inschrijven kan via [email protected]. Teams kunnen worden aangemeld  tot en met 21 januari 2013. Inlichtingen verstrekt jeugdleider/voorzitter Jan Wouters, telefoon 0318-416280. Zie ook de website van BSV: www.bennekomsesv.nl

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Schaakprobleem
2700chess.com for more details and full list
Polls
Categorieen
Archives