BSV Bennekom schaakt ook in de zomer door

Schaakclub BSV Bennekom heeft ook in de zomer de deuren van denksportcentrum De Commanderij op maandagavond wijd open staan. Echter niet op maandag 18 juli. Er is voor die avond onder meer geen barbezetting en openen en sluiten geeft ook problemen. Overigens: zie forum BSV Algemeen voor definitieve indeling eerste team in KNSB.

Vanaf 20.00 uur is iedere schaakliefhebber welkom voor een partijtje in het koninklijke spel. Daarmee is ESV, zoals zij met alle respect onlangs wereldkundig maakte, dus niet de enige club waar het hele jaar kan worden geschaakt!

BSV Bennekom beƫindigd meestal begin juni de interne competitie. Vervolgens start het zogeheten zomerschaak. Dit houdt in dat vrije partijtjes kunnen worden gespeeld en/of dat er een groep wordt geformeerd waar aan snelschaken wordt gedaan. Het zomerprogramma gaat door tot eind augustus.

Vervolgens start het nieuwe seizoen. Dit gebeurt op maandag 29 augustus vanaf 19.30 uur met een (aanschuif)simultaan van clubkampioen Hotze Tette Hofstra. Ook de jeugd wordt daarbij uitgenodigd.. Maandag 5 september is de algemene ledenvergadering, waarna een week later vanaf 20.00 uur de nieuwe interne competitie van start gaat.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsoren
Schaakprobleem
2700chess.com for more details and full list
Polls
Categorieen
Archief