Danny Stemvers Wisseltrofee voor BSV Bennekom

Tijdens de Algemene Vergadering van de Oostelijke Schaakbond afgelopen woensdag in Apeldoorn, werd de afvaardiging van de Bennekomse Schaakvereniging BSV verrast. OSBO-voorzitter Alwin Pauptit maakte bekend dat de Danny Stemvers Wisseltrofee  dit keer naar BSV Bennekom gaat.  Zie ook Ede Stad: http://www.edestad.nl/lokaal/danny_stemvers_wisseltrofee_voor_bsv_bennekom_30201034.html

en ook  http://schaaksite.nl/page.php?al=danny-stemvers-wisseltrofee-voor-bsv-bennekom alsmede http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/november/08/danny_stemvers_wisseltrofee_voor_bsv

De Danny Stemvers Wisseltrofee wordt door het bestuur van de OSBO jaarlijks toegekend. De wisseltrofee is ingesteld door Danny Stemvers, die in de periode 1990-1995 voorzitter was van de OSBO. Hij overleed op 3 juni 1997 op 56-jarige leeftijd. De trofee werd door hem beschikbaar gesteld voor verenigingen die opvallen door promotionele activiteiten.

Voorzitter Alwin Pauptit liet in Apeldoorn weten dat  BSV Bennekom aan alle criteria voldeed. De OSBO had onder meer vastgesteld dat BSV een actuele website heeft  met veel foto’s. ,,Ook van de interne competitie. BSV staat met haar berichten ook doorlopend in de regionale pers. En de club is altijd bereid om OSBO activiteiten te organiseren’’, liet Pauptit onder meer weten.

Voorzitter Jan Wouters van BSV Bennekom, die met secretaris Rini Kreeft aanwezig was op de AV, kreeg de Danny Stemvers Wisseltrofee van Alwin Pauptit (rechts op de foto) overhandigd.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Schaakprobleem
2700chess.com for more details and full list
Polls
Categorieen
Archives