Ed de Beule nieuwe voorzitter BSV Bennekom

Het bestuur in nieuwe bezetting

Op 12 september jl. heeft BSV Bennekom zijn jaarlijkse ALV gehouden. Een belangrijke gebeurtenis was de verkiezing van Ed de Beule tot nieuwe voorzitter en ook werden er door het bestuur ambitieuze plannen voor veel nieuwe en/of terugkerende activiteiten gepresenteerd.

Ondanks een af en toe moeizaam seizoen 2021-2022 vanwege Corona, kijkt BSV met nieuw elan voorruit naar het seizoen 2022-2023. Waar afgelopen seizoen voornamelijk intern en externe competitie wedstrijden werden gespeeld, presenteerde het bestuur plannen voor een schaakjaar met een grotere variĆ«teit aan activiteiten. Zo zal er meegedaan worden aan de KNSB schaak-off (verslag volgt), komt de bekercompetitie terug en worden er bijzondere avonden georganiseerd met afwisselend snelschaak of rapidschaak, die openstaan voor iedereen. Belangrijk te vermelden is ook dat, mits Corona geen roet in het eten gooit, het traditionele oliebollentoernooi weer georganiseerd gaat worden. Een overzicht van alle Bennekomse schaakactiviteiten van het seizoen is vanaf vandaag te vinden op de website.

Natuurlijk kwamen ook andere zaken ter sprake zoals financiƫn. Ondanks tekorten is besloten dat in deze tijd het niet verstandig is de contributie te verhogen, dus deze blijft op het schappelijke bedrag van 100 euro staan om het lidmaatschap aantrekkelijk te houden. Zoals gezegd, BSV heef ook een nieuwe voorzitter. Teunis Bunt kon het voorzitterschap helaas niet meer combineren met zijn nieuwe baan, maar met Ed de Beule hebben we een rasechte BSV-er als vervanger gevonden. Met een enthousiaste motivational speech deed de nieuwe voorzitter zijn intrede. De oude werd met een mooi boek bedankt.

Tot slot werd ook kampioen John Riksen nog even in het zonnetje gezet, waarna de borden en de stukken ook nog een tijdje geactiveerd werd. We zijn en blijven een schaakclub tenslotte…..

 

John Riksen werd gehuldigd als kampioen intern en rapid

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsors
Schaakprobleem
2700chess.com for more details and full list
Polls
Categorieen
Archief