Noël Bovens voorzitter bij BSV Bennekom

Binnen het bestuur van de Bennekomse Schaakverenging BSV zijn wat wijzigingen opgetreden. Zo heeft afgelopen maandagavond tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering Jan Wouters de voorzittershamer overgedragen aan Noël Bovens, die tot dan wedstrijdzaken in zijn portefeuille had. Deze taak komt opnieuw in handen van Cock Struijk.

Zie ook sport Ede Stad digitaal en ook Ede Stad Jeugd

Wouters werd op 1 september  2003 als voorzitter gekozen en volgde toen Noël Bovens op. Deze leidde op dat moment twee jaar BSV Bennekom. Ondertussen is Wouters al flink wat jaren ook jeugdleider. Met clubkampioen Hotze Tette Hofstra en Harry Verhoef verzorgt hij de opleidingen van de schakende jeugd en regelt de verschillende competities. Tevens regelt hij het jaarlijkse toernooi om het schoolschaakkampioenschap van Bennekom. Deze dubbeltaak werd Wouters wat te zwaar.

Binnen het bestuur blijft Jan Wouters wel jeugdleider. Hij wordt tevens vice-voorzitter. Overigens was Struijk eerder ook al enige tijd wedstrijdleider. Bij de Bennekomse club verzorgt Hans Gillet al enkele jaren de programmering van de verschillende interne competities.

Start interne

Bij BSV Bennekom start maandag 2 september  de interne competitie van seizoen 2013-2014. Deze competitie gaat over dertig ronden. Er is tevens de strijd om het Rapid-kampioenschap en er zijn wedstrijden om snelschaaktitels. Ook wordt volgens het knok out-systeem gestreden om de beker.

Elke maandag wordt om 20.00 uur met de interne competitie gestart en nieuwe leden zijn altijd welkom in denksportcentrum De Commanderij, Commandeursweg 44 in Bennekom. Wel graag om 19.55 uur present. Zie verder ook website: www.bennekomsesv.nl

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsoren
Schaakprobleem
2700chess.com for more details and full list
Polls
Categorieen
Archief