Schakers Bennekom klaar voor nieuw seizoen

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering heeft de Bennekomse Schaakvereniging BSV maandag voorzitter Jan Wouters en penningmeester René Bakker voor twee jaar herbenoemd. Nieuw in het bestuur is Noël Bovens. Hij werd benoemd als opvolger van wedstrijdleider Martien Smit, die om persoonlijke redenen terug is getreden.

Maandag 5 september start BSV met de interne competitie. In de interne competitie worden dertig ronden afgewerkt. Na 15 ronden wordt een winterkampioen gehuldigd en de winnaar na 30 ronden is algemene clubkampioen. De jeugd begint maandag 12 september om 19.45 uur met het nieuwe seizoen.

Ook organiseert BSV in het seizoen 2011-2012 een Rapid- en bekercompetitie, evenals een wedstrijd met als inzet de Open Snelschaaktitel van Bennekom. Aan de regionale OSBO-competitie wordt met vier teams deelgenomen.

Overigens werden tijdens de vergadering de clubkampioenen Hotze Tette Hofstra en Martijn Pauw gehuldigd. Hofstra werd ook Rapid- en bekerkampioen. De snelschaaktitel van BSV 2011 was voor routinier Rini Kreeft.

Het 6e Kreeft Consultancytoernooi is op zaterdag 19 november en het populaire traditionele Oliebollentoernooi wordt ditmaal op dinsdag 27 december afgewerkt. Maandag 17 oktober vindt voor de dertigste keer het nationale jeugdtoernooi plaats. Internationaal meester Herman Grooten verzorgt volgend voorjaar drie trainingen bij de club. Eerste teamspeler Jan Wouters gaat opnieuw op zes dinsdagen trainingen geven. Die zijn vooral gericht op spelers uit de lagere teams.

Onder het kopje Wedstrijdkalender 2011-2012 op deze wedsite is het totale programma van BSV te vinden.

BSV schaakt elke maandagavond (rookvrij) vanaf 19.55 uur in Denksportcentrum De Commanderij, Commandeursweg 44 in Bennekom. Nieuwe leden kunnen op elk gewenst moment worden ingepast binnen de interne competitie.

Inlichtingen bij secretaris Rini Kreeft, telefoon ( 0318 ) 41 52 45 of maandag in de speelzaal. De jeugdafdeling start al om 18.45 uur en inlichtingen kunnen worden verkregen bij Jan Wouters, telefoon (0318) 41 62 80 of maandag in de speelzaal.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsoren
Schaakprobleem
2700chess.com for more details and full list
Polls
Categorieen
Archief